Loading...

Grote krabpaal kopen

Op zoek naar een krabpaal voor bijvoorbeeld een Ragdoll, Maine Coone of een andere zwaar en groot kattenras? Wij hebben naast kleine krabpalen ook grote krabpalen in ons assortiment. Grote krabpalen zijn voorzien van extra dikke sisalpalen, steviger sisal en bevatten vaak stevige platformen waar de kat op kan liggen.

Een grote kat is over het algemeen zwaarder dan 4 KG. Met bekende merken als Europet hebben wij altijd een grote krabpaal die past bij jou huisdier. Een grote krabpaal hoeft natuurlijk niet te betekenen dat deze ook gelijk veel duurder moeten zijn! Wij hebben diverse krabpalen met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding waardoor je nooit teveel kwijt bent.

Welke eisen moet ik stellen?

Je dient er op te letten dat de krabpaal van voldoende kwaliteit is, bij twijfel altijd een zwaarder model nemen! Een krabpaal met een extra dikke bodemplaat is aan te raden. Hangmatjes dienen ook van dusdanige kwaliteit te zijn dat deze niet afbreken en de kat naar beneden valt.

Welke moet ik kiezen?

Wij hebben dusdanig veel modellen en elke kat is anders, wij adviseren dan ook om zelf goed onderzoek te doen en zelf een keuze te maken welke grote krabpaal het moet worden.

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.